Spring

 

 

Då var det visst dags för ett nytt blogginlägg igen då. I dag har det varit en ganska tråkig och seg dag. Jag vaknade tidigt i morse av att folk väsnades här utanför. Därmed tjurlåg jag i sängen i ytterligare två timmar och gick till skolan först en timme innan lunch.

På eftermiddagen gick Kristin, Josefin och jag till Återbruket (en av världens mest fantastiska loppisar, enligt mitt tycke!). De har så mycket fina teakmöbler till underbara priser. Jag shoppade inget idag, men får se hur det blir framöver. Känns dumt att dra på sig mer möbler såhär innan flytt, men å andra sidan så sparar jag ju så himla mycket pengar genom att köpa dem där.

Ikväll vankas det grillning för att fira Julia som fyller år idag! Jag är dessvärre jättehungrig nu, och vi skall inte grilla förrän klockan 19...Jobbigt läge! Men, men. Det finns minsann de som har det tusen gånger värre! Jag kan ju ta och äta en frukt eller så!

Det har inte blivit någon dikt på ett par dagar nu, då ni har varit lite snåla med att ge mig ord! Seså, sätt fart och ge förslag på dagens ord!


2010-04-20 @ 17:12:34 Permalink Vardag Kommentarer (4) Trackbacks ()



Kommentarer

Postat av: linni

Fin blogg :)


2010-04-20 @ 17:46:35
URL: http://www.linnic.com

Postat av: Junie

försök göra en dikt av ;PpPpppPPpPPPppPpp. Haha, de där vad det nu är har verkligen fastnat i min skalle xD


2010-04-20 @ 18:10:38
URL: http://sockeriogat.wordpress.com

Postat av: nicole

fin blogg, allt bra? :)


2010-04-20 @ 18:39:48
URL: http://nicolewesterlund.blogg.se/

Postat av: ViktoriaPettersson

Hej!

Jag är just nu med och tävlar om en dvd och skulle vara grymt tacksam om du ville rösta på mig. En länkning utlovas till alla som röstar. Är bidrag nr 4. Tack på förhand.



http://placebohoe.blogg.se/2010/april/tavlingen-om-buffy-har-borjat.html#comment


2010-04-20 @ 20:22:13
URL: http://viiickaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback