Betsson

 

 

Så var det dags för ytterligare ett spelrelaterat inlägg...Jag skulle nu ha haft chansen att testa Betsson Casino, men min värdekod fungerade dock inte som den skulle. Om detta är något de är ansvariga för eller inte kan jag dessvärre inte säga, så det skall inte påverka mitt omdöme. Jag har därmed skapat mig en uppfattning genom att bli medlem och kika runt på sidan, utan att spela annat än på "låtsas".

Jag såg direkt att vinstchanserna verkar vara tämligen stora, vilket får det att klia i fingrarna på mig. Utbudet av spel känns bra, och jag fastnar såklart mest för spelautomaterna, något som jag även är svag för irl. Mitt första intryck är att Betsson är en proffesionell spelsite som känns bekväm och trygg att använda sig av. Det är ju ett dessutom ett erkänt namn som man hört talas om många gånger förr.

Det finns olika bordsspel, såsom Black Jack, Roulette och Texas Hold' Em, men även som sagt spelautomater och videoslots. Något för alla, kan jag tänka mig! Detta är den av de spelsidor jag varit in på som jag tycker känns bäst och mest seriös. Så om jag kommer börja spela så är det nog här jag hamnar.


2011-07-20 @ 21:51:42 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()Kommentarer

Postat av: siii

Vad kul med en originell klänning, och Bambi är så söt. Ska bli kul att se Ian i den, för det får vi väl hoppas jag. :... bloggbesokare.se


2012-11-10 @ 08:53:49
URL: http://www.facebook.com/pages/Sokmotoroptimering/516617818368103/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback