Farväl

 

 

Igår var det skolavslutning, med god lunch på herrgården. Men framför allt så var det många jobbiga farväl. På kvällen var de flesta av oss som inte redan flyttat ut och åt pizza. Jag hatar att säga hejdå, och jag menar det när jag säger att vi ses igen. För även om få från klassen skulle vara beredda att resa för att träffa mig, så är jag beredd att verkligen anstränga mig för att få träffa dem igen. De jag absolut vill träffa igen kommer jag också att träffa. Så länge de är vid liv och bor i Sverige så finns det inget bra skäl till att inte träffa dem. Bra vänner växer inte på träd och jag tänker inte förlora underbara människor bara för att man plötsligt råkar på olika orter. Jag vill inte stå där och ångra mig när det är försent. Ingenting är omöjligt, och även som fattig student kommer jag på något vis att ta mig till dem jag helst vill träffa. Sen får man ju hoppas att folk tar sig iväg på återträffar och att de inte alla med sina nya framgångsrika liv och många nya vänner glömmer bort klassen och den härliga tid vi haft tillsammans.

Nyss var det dags för det svåraste, nämligen att säga hej då till min älskade granne, Kristin. Trots att jag säkert vet att vi kommer ses igen så känns det väldigt tungt. Har inte alls någon lust eller ork till att fortsätta flyttstäda nu, vill helst bara sitta och gråta!



2010-05-29 @ 11:29:15 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()



Shutter Island

 

 

Jag såg just Shutter Island, är för trött för att skriva någon detaljerad recension,men damn så bra den var! Det var en av de absolut bästa filmer jag sett. Så genialisk, ett riktigt mästerverk! De säger dock att boken är ännu bättre, så i sommar tänker jag minsann läsa den. Filmen skall självfallet ses igen också, men det får nog dröja ett tag.

Har Du sett Shutter Island och vad tyckte du i så fall?


Igår var det den sista festen någonsin med klassen, och jag kommer att sakna dem så mycket! Vi hade det mysigt igår i alla fall, grillande och myste kring en eld. Helt klart en minnesvärd kväll. Det kommer vara med vemod i mitt hjärta jag går till skolavslutningen i morgon. Känns så hemskt att jag kanske inte kommer att se dessa människor igen, eller i varje fall somliga av dem. Vissa andra kommer jag defintivt se till att träffa, och försöka hålla kontakten med. Bra vänner växer minsann inte på träd.

I övrigt så har vi fullt upp med packandet och städandet här hemma, det är stress, ångest och elände. Blir dåligt med blogguppdateringen den närmsta tiden, kommer att vara väldigt upptagen, och sedan inte ha tillgång till dator varje dag.


Nu ska jag sova, och drömma om den underbara filmen! :)


2010-05-28 @ 01:10:54 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()



Personligt entreprenörskap

 

 

Idag har det varit en bra dag. Jag klev upp strax före 07.00 i morse, för att gå på promenad med Kristin. Det var regnigt, men trevligt ändå! Sedan gick jag hem för att äta frukost och ta en dusch innan det var dags att bege sig till Folkets Hus på föreläsning.

Det var en jättebra och inspirerande föreläsning med Stefan Olsson från Universe Imagine (kolla in hemsidan, den är helt klart värt ett besök). Föreläsningen handlade om personligt entreprenörskap, om att förverkliga sina drömmar och ha kul under tiden. Mycket av det som sades var självklart och uppenbart, saker som min älskling säger mig varje dag, ändå var det som ett uppvaknande då jag fick höra dem från någon utomstående. Vi fick tips på hur man går tillväga för att få saker att hända. Rätt attityd och små steg i rätt riktning kommer man långt med.

Jag blev verkligen taggad, nu måste jag bara öva mig på att bli bättre att tänka positivt och inte skjuta upp saker. Om jag bara fokuserar på mina mål och drömmar så kan jag förverkliga dem, allt är möjligt och jag kan bara jag vill! Det mål jag under föreläsningen valde var det att starta ett café, och jag satsar på att ha ett sommarcafé nästa sommar, nu ska jag bara vara mottaglig för de möjligheter som kan tänkas dyka upp, och se till att få saker gjorda så att det kan bli verklighet!


2010-05-25 @ 20:25:27 Permalink Funderingar Kommentarer (2) Trackbacks ()



Rökning dödar!

 

 

Herregud så fort tiden går! Jag tycker mer och mer om Hällefors ju närmare flytten vi kommer, så typiskt! Älskling och jag var ute på en långpromenad ikväll. Det var så oerhört vackert vid sjön och i skogen, med solen som letade sig fram mellan träden och alla blommor som börjar komma fram. Plockade tre buketter faktiskt, en med liljekonvaljer, gullvivor och ormbunkar, en med vitsippor och en med rara små violer.

Igår var det fest hemma hos Emma. Jag var inte så pepp, men det hann bli lite bättre en stund. Sedan drog vi dock vidare till Fidu, och där rann lusten helt av mig. De har tydligen sina fester i en sunkig källarlokal som de dessutom röker i. Asmatisk och känslig som jag är så gick jag hem på en gång. Det är respektlöst och själviskt att röka inomhus, eller egentligen överhuvudtagt i andras närhet. Jag må låta och vara som en tråkig, gammal moraltant, men om det inte var för all den passiva rökning jag utsatts för under min uppväxt så hade jag troligen inte fått astma, och därmed heller inte dött av lungcancer, vilket jag lär göra. Tänk till lite extra nästa gång du tänder en cigarett, speciellt när det är på offentlig plats!




2010-05-23 @ 21:50:29 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()



Helg

 

 

I förrgår festades det ute i skogen, vid underbart vackra Folkets Park här i Hällefors. För första gången på väldigt länge fortsatte jag att dricka, även efter att jag började känna mig berusad. Detta mestadels för att mitt glas ständigt fylldes på och för att jag började bli less på att framstå som tråkig. Som väntat så fick jag bittert ångra denna idioti igår, då jag mådde som jag förtjänade hela dagen.

Nu har jag en gång för alla insett att det är totalt överskattat och meningslöst att dricka sig full. Det är absolut inte värt den korta stund man har lite roligare, och jag kan faktiskt ha trevligt utan att vara aspackad, även om andra tycker att jag är tråkig! Sådeså.

Idag gick älskling och jag ut i solen det första vi gjorde när vi vaknade. Vi låg och solade ett bra tag, det var härligt minsann! Lite bränna fick jag, men det är det nog ingen annan jag själv som kommer att lägga märke till. Jag ligger ju långt efter alla mina solariesolande klasskamrater.

Jag har förresten värsta brännmärket på handen, jag brände mig riktigt rejält på ugnen igår. Fick ligga med en ispåse hela natten. Lär väl få ett gigantiskt ärr som aldrig försvinner nu då.. Satan! :(


2010-05-22 @ 13:29:41 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()



Nytt från L8 Nyberg!

 

 


Jag måste bara tipsa om att L8 Nyberg har fått in superhärliga nya produkter. En av nyheterna är "88 palett", eller ja de är ju faktiskt två till antalet. Det är ögonskuggor det rör sig om, och som namnet avslöjar så är det 88 paletter, med alla tänkbara kulörer. Det finns en som är oerhört färgglad, och en med mer naturliga färger. Det är riktigt kvalitétssmink för bara 299:-, det är ju nästan ingenting. Jag är i alla fall jättesugen på att testa! Ni hittar dem och mycket annat här!









Jag vill även passa på att ge alla mina läsare 10% rabatt på alla L8:as produkter, fram till 6/6!
Ange rabattkoden SWEETSFORSWEET i kodrutan som finnes i varukorgen



2010-05-22 @ 13:13:45 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()



The mad hatter

 

 

Idag åkte älskling, jag och Kristin in till Örebro. Jag har haft ont i huvudet hela dagen och det blir bara värre och värre. Det började på bussen av att någon hade väldigt mycket parfym. Det är så oerhört respektlöst att spruta på sig sådan skit när man befinner sig på allmänna platser! Dessutom hade någon annan väldigt hög musik på så att större delen av medpassagerarna kunde höra. Vad fan är det med folk?

Jag råkade shoppa lite idag, men inte alls så mycket som jag hade velat. Vi var in på två hattbutiker, en av dem var mer exlusiv där alla hattar var handgjorda och unika. Där fanns det en som var jättesuperfin och passade bra på mig. På den andra fastnade jag för en turkos solhatt, skulle verkligen behöva en sådan. Det verkar som att jag faktiskt passar bra i de flesta hattar, det trodde jag inte. Den första hatten kostade 900:- och den andra några hundralappar den med, så det blev ingen hatt för min del tyvärr. Nu sitter jag här hemma och sörjer!

Har extremt lite pengar kvar denna månad, och får 2000 mindre än jag trodde till veckan. Ingen inkomst i sommar heller, toppen! Verkar som om jag inte kan följa med på Kiss bara därför, och jag som ville!




2010-05-19 @ 19:16:22 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()



Tisdagstrams

 

 

Så var det plötsligt tisdag igen, det är vansinnigt så fort tiden går! Vår flytt verkar bli uppskjuten ett par dagar, men om två veckor är jag garanterat hemma i alla fall.

Igår kväll var jag, älskling, Martin, Julia och Emma vid Gäddsjön och grillade. Det var supermysigt och jättetrevligt. Det var en sådan kväll som jag troligen kommer att minnas, och längta tillbaka till. Tänk vad en eld och lite trevligt folk kan göra! Det var precis vad jag behövde efter att ha varit hemma och sängliggandes i en hel vecka.

Nu har vi precis ätit en sen lunch. Idag ska älskling laga middag åt oss, lax står på menyn, det blir nog gott :)

I morgon kommer vi troligen att åka till Örebro en sväng. Jag har verkligen inga pengar till övers, men vi har pengar på busskorten som vi vill göra av med. Men någon shopping får det inte bli för min del, bortsett från eventuella nödvändigheter... (Jag vet ju att jag omöjligt kommer kunna låta bli)


2010-05-18 @ 15:32:26 Permalink Vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()



Tävling

 

 

Jag är med i en tävling som Moviezine har i samarbete med OLW. Första pris är tio biobiljetter till Sex and the city 2 och en kartong med OLW Ungsbakat-chips.

Det finns flera skäl till att jag vill vinna denna tävling. Ett av dem är såklart det faktum att jag inte haft råd att gå på bio på länge, och att jag väldigt gärna vill se filmen. Men det förstår man ju, att jag inte kan göra av med tio stycken biobiljetter eller äta 23 påsar chips alldeles själv. Jag kommer som de flesta av er vet att flytta hem till Östersund igen om ett par veckor. Det vore då helt underbart att få ta med gamla vänner som jag inte träffat på länge på bio! Det skulle vara ett ypperligt tillfälle att samla alla goingar och hitta på nåt skoj, och då behöver man självfallet något smaskigt tilltugg-chips!


Vad tror ni om det? Låter bra va? Tävla ni också vettja, ni hittar tävlingen HÄR



2010-05-17 @ 17:45:02 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()



Sö(m)ndag

 

 

Så var det plötsligt söndag igen. Det innebär att om två veckor kommer jag att befinna mig hemma i Jämtland, för att troligen aldrig återvända hit till Hällefors igen. Känns jätteskönt, men samtidigt sorgligt. Kommer att sakna denna håla lite, men inte lycka mycket som jag kommer att sakna klassen och alla fester tillsammans med dem, även om festerna inte varit så mycket att hurra över just då. Extra mycket kommer jag att sakna Kristin! 

Dagen idag spenderades framför datorn. Jag spelade The Sims 3, Destination Världen i ca 5 timmar, tills min älskade sim dog av sin höga ålder. Känns lite tomt nu, utan henne. Hehu. Nejdå, jag återhämtar mig  snart, men spelandet får det vara nog med för ett tag framöver. Det finns så mycket viktigare saker att ägna tiden åt.

Äntligen verkar det som om allt är ordnat inför vår stundande flytt, nu får vi bara hoppas att alla våra möbler kommer att gå in i 2 släp. Vi har 13 stycken fler möbler än när vi flyttade hit, och då hade vi ett stort, överfullt och alldeles för tungt släp. Så nervös är jag minsann! Vette fan vad vi tar oss till om vi inte får med oss allt härifrån, då kanske vi måste stanna här för alltid!

För övrigt så är jag fortfarande skruttig och har ont i halsen. Nu ska jag äta middag och smutta på ett glas vin, kanske framför en bra film.


Puss på min älskling som är underbarast i hela världen!


Och ni, kom ihåg att ge mig dagens ord! ;)


2010-05-16 @ 18:19:18 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()



Paket

 

 

Igår fick jag ett trevligt litet paket med posten. Vill ni se innehållet? :)
Jo, det var supersöta hårrosetter till min samling! :D De kan köpas här!





2010-05-15 @ 12:09:44 Permalink Vardag Kommentarer (9) Trackbacks ()



Rymd

 

 

Dagens ord är Kakeltomte och kommer från min älskling. Dagens dikt blir en korvdikt, för att utmana mig själv ytterligare. Den blev visst tokig och inte särskilt sammanhängande, men så går det ibland ;)


Regnet tystar ropen
när roliga
ankor rymmer
rätt till lyckan

Någon nynnar
rofyllt, troget
tills sommaren
nu underbart tittar runt

Tokig, grön, nykär
rymvarelse erövrar
rund dimant
ty yngre enhörningar rasar

Rak kakeltomte
envisas som mysig
groda aldrig gör,
ritar rimfrost


2010-05-14 @ 21:54:17 Permalink Dikter/Skrivande Kommentarer (2) Trackbacks ()



Dreams

 

 

Drömmar. De allra flesta har vi väl drömmar, mål som vi vill uppnå under vår livstid, saker vi vill förverkliga. Jag avundas de som vet precis vad de vill och kämpar hårt för att få det, på något viss lyckas de alltid. Själv har jag en del drömmar, men ingen riktigt stor och klar. Jag vet inte säkert vad jag vill ägna mitt liv åt, men samtidigt vill jag så gärna att det ska vara åt rätt sak. Det finns så mycket jag vill, men det mesta kräver långa utbildningar som jag inte vågar/vill skriva in mig på. Jag vill inte ägna flera år åt något som kanske inte är rätt. Kanske är jag feg, eller också är jag förnuftig, gränsen kan vara hårfin.

Så många andra i min ålder har redan rest jorden runt, skaffat barn och är på god väg att förverkliga alla sina drömmar. Själv har jag inte rest något och känner mig inte redo att skaffa barn än. Barn och giftemål är något jag vet att jag vill ha i framtiden, och jag vill att min mamma ska få uppleva det, men det är inget jag vill stressa in i.

Jag vet inte ens om jag kommer klara av det halvår jag planerat att ägna åt att läsa filosofi på Uppsala Universitet. Jag har inte haft någon skriftlig uppgift på år, min filosofilärare lovordade mig nog mer än jag förtjänade och jag har inte haft något prov på ca 5 år (de har dessutom aldrig heller varit min styrka). Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag känner mig liten, rädd och vilsen. Men liten är jag i alla fall inte, jag är stor! Jag är vuxen och måste därmed vara ansvarstagande. Jag förväntas skaffa mig ett heltidsjobb på något tråkigt ställe, precis som alla andra. Jag förväntas kunna ta hand om mig själv och vara helt självständig. Men när jag nu är sjuk och skruttig så längtar jag hem till mamma! Jag är för gammal för några av mina drömmar, det känns som om tiden rinner iväg och som om jag skulle ha varit klok nog att satsa tidigare i livet, men det var jag ju inte. Att vara efterklok är lätt, och nu är det försent.

Jag vill ha ett långt och lyckligt liv med mina nära och kära. Jag vill sätta upp mål och sträva efter att uppnå dem. Jag vill syssla med något utvecklande, variationsrikt och givande.  Jag vill resa och se världen! Jag vill känna att jag får ut något av min tillvaro och att mitt liv blir värt att leva! Jag är livrädd att hinna dö innan jag uträttat något, innan jag rest eller fött barn. Men mer rädd är jag ju som bekant för att förlora de jag älskar. Livet består mestadels av förluster, och det gör det ibland svårt att våga ta steget och kämpa för något annat.

Så snart jag vet vad jag vill så ska jag ge allt, och jag ska försöka att som vanligt göra mitt bästa vad jag än tar mig an, men även att tillåta mig att misslyckas!

Förlåt för ett långt inlägg som för er kanske är ointressant, men så går det när ni är dåliga på att ge mig "dagens ord" ;)


Vad är din dröm?


2010-05-13 @ 19:06:49 Permalink Funderingar Kommentarer (6) Trackbacks ()



Onsdagssjuka

 

 


Jaha. Så har min allra käraste älskling smittat mig så att jag också är förkyld. Har rysligt ont i halsen och anar att febern är på väg.

Vi är väldigt stressade båda två. Det är mycket som skall ordnas med flytt och grejer. Vi har i alla fall fått tag på boende i Östersund sommar. Vi ska hyra en möblerad etta i andra hand, den ligger centralt och vi ska ha den hela sommaren utom under storsjöyran om jag har förstått saken rätt. Är lite kluven och det känns inte helt bra, men förhoppningsvis känns det bättre när vi har sett stället och så. I nuläget känns allt bara läskigt. Ingen av oss kommer ju att ha någon inkomst i sommar, så jag är rädd för hur vi ska klara oss.

Jag är för tillfället mycket inspirerad till att laga mat och baka. Jag önskar att jag hade pengar och mer tid, så att jag kunde experimentera mer och skapa nya rätter. Just nu så är jag lite feg och håller mig till de saker jag vet att jag lyckas med och som är goda. Men nya saker skall provas inom den närmsta framtiden, jag planerar till exempel att göra ratatouille för första gången till veckan. Idag åt vi bakad potatis med fetaoströra, enkelt men ack så gott!

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med min sjuktuss! Just det, ge mig ord att skriva dikter på, mitt uppehåll får inte vara lika långt denna gång! Och hörrni, kolla in min Bloppis också, har precis sänkt priset på de snygga shortsen!

















2010-05-12 @ 21:06:53 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()



Vårmys

 

 

Nu får det faktiskt vara nog, nu är det dags att jag skärper mig! Jag har ju inte skrivit någon "Dagens dikt" på evigheter. Det ska jag minsann ändra på.

Dagens ord är slumpvis utvalt ur en ordbok, och det blev Gullregn. Dagens dikt blir kort, men men. Den är tillägnad min älskade sjuktuss! <3




Bland liljor och gullregn
leker vi tittut
pussas i smyg
under stjärnhimlen
springer
nakna ut
mot evigheten




2010-05-11 @ 20:50:36 Permalink Dikter/Skrivande Kommentarer (1) Trackbacks ()



Söt kjol

 

 

Ytterligare ett tillskott till min Bloppis! Denna söta kjol kom fram i min garderobsrensning (klicka på den för större bild). Den är inte storleksmärkt vad jag kan se, men den passar på mig som har XS. Då sitter den dock lite löst, så den bör passa utmärkt på en S också.

Pris: 50 kr (viss prutmån kan finnas, gör ett försök!) Köparen betalar frakten.




2010-05-10 @ 13:59:48 Permalink Bloppis Kommentarer (5) Trackbacks ()



Vårskrik

 

 

Det har varit en intensiv helg vill jag lova! Det festades hemma hos Sebastian i fredags, det var riktigt roligt. Somliga hade dock lite för roligt, hehu (älskling och...älskling...)

Sedan kom Zigrid, Per, Gudrun, Thomas och Ellen på besök. Jag visade dem till rätta och återgick sedan till festandet.

Det blev inte mycket sömn den natten, älskling snodde täcket hela tiden, och gull-Ellen skrek hejvilt.

På lördagen var vi på Återbruket och passade på att fynda, då det var 50% på allt. Sedan blev det en fika på DG's innan det var dags för mig att läsa dikter igen. Det var då bara de ovannämnda och folk från klassen som dök upp, så det kändes oerhört konstlat och fånigt att stå och läsa inför dem på det viset. Jag hade faktiskt förväntat mig att det skulle komma folk utifrån med, men folk har väl inget intresse för poesi. Så jag får inte ens en chans att visa dem att det inte behöver vara komplicerat och svårt. Tänk att jag ska behöva kämpa så för att få sprida mina ord.

Lördagskvällen blev lugn. Våra gäster och vi tog det lugnt, åt tacos och tittade på film. Sedan stupade vi i säng (bäddsoffa för att vara exakt) och sov tills Ellen började skrika igen.

Nu har de åkt hem igen, och jag kommer att sakna den lilla skruttungen, trots att hon stört vår nattsömn, hon är ju världens absolut sötaste!





2010-05-09 @ 20:55:07 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()



Cheesecake

 

 

I torsdags gjorde jag mitt livs första cheesecake  (en blåbärscheesecake till och med) och jag tror att den fick godkänt trots en del problem vid beredningen :)

Smeten var väldigt god den med, tyckte älsklingen. Den blev inte så fin, men den har nu gått åt i alla fall, och personligen tyckte jag att den var riktigt god :)


2010-05-09 @ 20:37:24 Permalink Sötsaker Kommentarer (0) Trackbacks ()



Kalajs

 

 

Jaha. Det var det. Idag har skolan haft 10-års jubileum och så har Vårskrik börjat. Det har för oss mestadels inneburit att vara ute i blåsten och lyssna på långa, tråkiga tal. Det var inte direkt mycket att hurra över. Dock så bjöds det på en god buffé, och det sitter ju aldrig fel.

Sedan har vi i klassen tillsammans med foto och smycke haft vernissage för våran utställning. Foto- och smyckeseleverna är ju så vansinnigt duktiga! Det är förvisso alla i vår klass också (utom jag då förstås)

Jag hade också en diktläsning inplanerad. Den blev dock inte som jag tänkt mig. Jag var helt inställd på att gå dit och köra hårt, men så var det nästan inget folk där. Några från klassen dök upp, men det kändes väldigt fånigt att ställa sig upp och läsa för dem, det blir liksom konstlat. Men, men. Jag gjorde i alla fall min grej. Hoppas på bättre lycka i morgon. 

Nu ska jag vila upp mig lite innan det blir fest. Och senare ikväll kommer även mina kära systrar på besök :)


2010-05-07 @ 16:02:03 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()



Vattenkastanj

 

 

Har en känsla av att många tycker att jag är lat, gnällig, tjatig, sur, etc idag. Det är förvisso delvis sant. Men jag hoppas verkligen att det inte snackas en massa skit. För de har faktiskt ingen aning om bakomliggande orsaker.

Idag har vi hängt vår utställning. Det har varit en slitsam och jobbig dag. Först ändrades våra planer om hur allt skulle hängas, så det var bara att tänka om. Sedan fortsatte det att gå utför. Vi fick göra, och göra om. Tillsist var jag så slut att jag hade kunnat somna stående. Jag hade fruktansvärd huvudvärk, ont i fötter och rygg, samt mensvärk på det. Dessutom har jag vansinnigt mycket att göra här hemma. Jag fick då tillåtelse att gå hem, lite tidigare än de andra.

I morgon bitti ska vi tydligen dit och fortsätta, vilket förstör mina planer ännu mer. Men, men. Sånt är livet.


Jag kommer att läsa dikter på folkhögskolan i morgon och på lördag. Är lite nervös faktiskt. Har inte ens bestämt vilka dikter jag ska läsa än.

Nu måste jag vara duktig och göra ett ryck.

Glöm inte bort att kolla in min Bloppis! Fler saker kommer att läggas ut inom en snar framtid.


2010-05-06 @ 17:26:32 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()



Väskor

 

 

Vill bli av med dessa två väskor snarast möjligt. Den med Mona Lisa är helt oanvänd, den orange är lite använd men i bra skick. Skulle den eventuellt vara smutsig så går den utmärkt att tvätta!

Pris: 10:- styck. Frakt tillkommer.












2010-05-04 @ 20:27:03 Permalink Bloppis Kommentarer (3) Trackbacks ()



Shorts

 

 


Jag tänker nu försöka sälja dessa shorts från Crocker. Nypris var ca 800 kr. De är i storlek xs och i modellen 303. De har en lite högre midja och något vida ben, de känns väldigt "city chic". Jag har aldrig använt dem, bara provat dem. Dessa snyggingar blir perfekta till sommaren, kanske med en blommig topp till! Här har du alltså chansen att göra ett riktigt fynd!


Skriv en kommentar eller maila om du är intresserad. Fler bilder kan ordnas vid behov!


Pris:
150:- 100:- eller högst bjudande. Frakt tillkommer!






2010-05-04 @ 20:03:02 Permalink Bloppis Kommentarer (0) Trackbacks ()



Skitdag

 

 

Idag är en dålig dag. Klev upp alldeles för sent. När jag hade vaknat låg jag ca 2 timmar i sängen men världens ångest. Har så mycket att göra att jag blir alldeles handlingsförlamad och får ont i hjärtat. Har i alla fall fått lite gjort idag, men jag har inte varit på skolan så mycket som jag borde. Känns så jäkla jobbigt att delta i utställningen vi ska ha, när jag är sämst i klassen och verkligen inte vill visa allmänheten hur dålig jag är.

Ska dessutom "bygga" själva utställningen. Hur fan ska jag kunna hänga saker rakt och göra det snyggt!? Fyfan. Just det, skyltar till Vårskrik ska tillverkas också. Plus att jag gärna skulle vilja hinna förebereda mig lite inför mitt diktläsande, har inte ens koll på vilka tider det är jag ska läsa.



Nåväl. Jag tänkte meddela er om att jag har skapat en ny kategori här på bloggen, "Bloppis". Och ja, den talar väl för sig själv! Där kommer ni kunna fynda diverse saker som jag önskar göra mig av med :)


2010-05-04 @ 17:55:46 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()



Valborg och kalas

 

 

Jag är nu hemkommen efter en långhelg i Uppsala. Det har varit ganska trevligt. På torsdagen när vi anlände så åt vi kinamat och shoppade vi en hel del (för mycket!). Sedan åkte vi hem till min syster Zigrid och hennes sambo Per, där tog vi det mest lugnt tills det var dags att sova.

På valborg hade vi en riktigt mysig dag. Vi hade verkligen tur med vädret, det var mestadels soligt och precis lagomt varmt. Vi tittade på forsränning och jag åt sockervadd (hurra!) Sedan picknickade och myste vi. Det var jag, älskling, mina syskon med respektive, lilla Ellen och Junie. Dagen avslutades med en god middag hos Zigrid och Per. Kvällen blev som den blev...Vi hamnade hemma hos Junie istället för att dra iväg på fest, men det funkade bra det med.

Igår fyllde sockersötaste Ellen 1 år och det firades med kalas på minigolfen. Hon är världens supergulligaste och gosigaste unge! Det kom en hel drös med andra ungar på kalaset också. Gudrun hade bakat god och fin tårta, som kan ses här. Ellen verkade tycka om sin uggla som hon fick av älskling och mig, hon provsmakade den på en gång och gosade med den också. Junie kom förbi och vi spelade en omgång minigolf. Sedan åts det thaimat till middag innan vi stupade i säng.

Idag har vi alltså återvänt till Hällefors. Jag är jättetrött och slö, men här finns enormt mycket att göra (kanske mer än någonsin!)






2010-05-03 @ 17:44:47 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()