Bingo

 

 

Runt om i byarna har sommarens bilbingo dragit igång, och många är de som flockas i hopp om att vinna en slant. Själv har jag aldrig deltagit på något sådant, men skulle faktiskt gärna vilja.

Den form av bingo jag sysslat mest med är bingolotto. Redan som liten satt jag och gjorde egna lotter som jag sedan flitigt fyllde i, medan mamma och pappa satt klistrade framför tv:n. När jag blev lite äldre blev det som en familjetradition, då satt vi där med snacks och läsk och spelade. Några kronor har man ju vunnit. Numera spelar jag dock aldrig,bingolotto har tappat sin forna charm.

Bingo, bara för pensionärer? Visserligen förknippas det ofta med äldre som sitter i stora salar och spelar bort sina pengar, men nejdå! Idag kan man spela bingo av olika slag på nätet, smidigt och enkelt. Vinstchanserna varierar, men lusten att dra hem storvinsten lockar många.

Här hittar du din ultimata guide till bingo online. Ta chansen du med!

2011-06-23 @ 11:38:50 Permalink Vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()Liv

 

 

Ja, det har varit lite dött på bloggfronten, ingen av mina tre bloggar har uppdaterats på ett bra tag. Varför? Mnja..Lusten har helt enkelt inte funnits, och varför skriva om jag inte känner för det? Dessutom har jag börjat leva igen, fullt och helt, och en sådan sak är tidskrävande.

Vill bara meddela att jag är vid liv, och att det snart kommer ut nya smycken på pantherdesign.Puss på min underbaraste älskling som gör livet värt att levas, utan dig, ingen Marianne! <3


2011-06-11 @ 12:20:32 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()Hyra bil

 

 

Jag håller ju som många av er vet på med körkortet, det går sakta men säkert framåt. Jag känner mig dock inte särskilt sugen på att köpa en bil, då jag vill undvika bilkörning så mycket som möjligt. Och så länge jag bor i stan så behöver jag ingen, det är bara för vissa längre sträckor (och möjligen när man storhandlar) som jag verkligen kan se ett behov. Då är det bra att det finns hyrbilar. De flesta mackar har ju hyrbilar, och det är väldigt praktiskt då man ofta kan hyra på ett ställe och återlämna på ett annat.

Skall man till eller från Stockholm så är denna sida ett hett tips. Du kan där få tips och råd, samt hjälp att hitta de ställen som hyr ut bilar. Det kan vara skönt att veta att biluthyrningsfirmor brukar ha personal som är mycket vana med turister och väl medvetna om svårigheter som då kan uppstå osv. Det är viktigt att man får en bra och säker bil samt att man är uppmärksam på vilka villkor som gäller.

Själv tycker jag att det känns lite läskigt att hyra bil ändå, då har jag ju ansvar för någon annans bil, och det vore oerhört typiskt min otur om det skulle gå snett just då.. Men det är toppen att möjligheten finns!


2011-06-08 @ 22:45:50 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()