Pirates och mindfulness

 

 

I går natt var älskling, jag och Madde på premiären av Pirates of the Caribbean 4. Jag vet inte riktigt vad jag tycker..Någon höjdare var det inte, men ändå underhållande och inte direkt dålig. Den var väldigt förutsägbar, och innehöll inte så mycket nytt och fräscht. Ska dock se den igen innan jag bestämmer mig för om den är bra eller inte.

Mindfulness skall bli lösningen på mina problem, och jag har inköpt boken Mindfulness i vardagen. Det ska bli spännande att testa. Hoppas bara att jag verkligen gör mina övningar och så...

Livet är ok nu. Det har blivit många sena nätter då Madde varit här, vi har tittat på film och spelat diverse spel. Det är trevligt.

Större delen av sommaren är uppbokad, men en del saker kan jag avboka.

Älskling och jag skall jobba åt Inlandsbanan i sommar, det känns bra. Vi börjar lite smått tilll veckan, men sedan blir det kvällstid jämna veckor.

Det har inte blivit så mycket bloggande den senaste tiden, men det beror ju på att jag börjar få ett liv igen. Det är så skönt att ha saker att göra om dagarna.


En film med två så otroligt heta människor som dessa här nedan, kan ju aldrig bli dålig! Eller vad tycker ni?

2011-05-19 @ 15:30:26 Permalink Vardag Kommentarer (3) Trackbacks ()Så att ni vet.

 

 

Ja, vad ska man säga? Det är som om mina ord tagit slut. Eller så är mitt liv så meningslöst och tråkigt att det inte är värt att nämnas i en blogg. Men jag har haft det bra de senaste veckorna, älskling och jag har hunnit med en hel del skoj, till exempel så firade vi valborg i Uppsala, där vi träffade finaste Junie och Hanna, samt annat trevligt folk.

Men i övrigt så har jag mött en hel del motgångar. Det är folk som sviker, som inte bryr sig om mig alls, eller som försöker trycka ner mig. Jag behöver få träffa de människor som betyder mycket för mig, för annars går jag under i denna isolering!

Ibland känns framtiden ljus, men stundom som ett enda mörker. Huset ska tömmas, det ger oerhört mycket ångest. Det ska flyttas igen, men vart vet vi inte. Får vi inte flytta till Uppsala så har vi helt plötsligt ingen aning alls om var vi ska ta vägen. Körkort lär det inte bli något verkar det som, trots att jag hade hopp,vilja och var beredd att lägga ner mycket tid, energi och pengar, så dödades idag min tro på mig själv.


Jag lever i alla fall. Så att ni vet.


2011-05-09 @ 17:45:46 Permalink Vardag Kommentarer (5) Trackbacks ()