Stillhet

 

 

Ja, det kanske är dags att jag skriver något annat än de inlägg jag får betalt för...


Men ni vet, livet står still just nu. Ett snedsteg och allt rasar samman. Jag är för feg och lat. Tiden rinner iväg, ändå är här bara stillhet. Jag vet inte. Något måste hända.

Lilla Boston förgyller vardagen och det finns inget mysigare än att vakna med en liten hundvalp tätt intill. Han älskar mig och jag älskar honom.

Åker till Göteborg till veckan, för att hälsa på allra finaste Kristin, det kommer att bli som medicin för själen. Kommer dock att sakna lillvovven vansinnigt mycket, men detta är något jag behöver göra, och jag har älskling vid min sida.


2011-09-17 @ 00:16:20 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackbacks ()Finn kärleken på Spraydate i höst!

 

 

Hösten är kommen, och många är de ensamma singlarna i min omgivning. Själv kan jag skatta mig lycklig som har ett fast förhållande med någon jag älskar oerhört mycket, men tyvärr har inte alla lyckats hitta rätt än.

Hur gör man då? Hur i hela friden hittar man en partner som ser en för den man är och som älskar en ovillkorligt? Jag har faktiskt ingen aning. När min älskling kom in i mitt liv var det helt oväntat, och absolut inte lämpligt. Så mitt spontana tips skulle vara att sluta leta, men att hålla sig ute där möjligheten att träffa någon finns.

Många har dock svårt att låta bli att leta, eller har svårt att gå ut och slappna av utan att oroa sig för hur de ser ut etc. Då är nätdejting kanske ett bra alternativ. Spraydate är en av Sveriges största sajter för dig som vill finna kärleken, och de erbjuder dessutom helt gratis dating! Här finns någon för alla!

Jag får intrycket av att det är en mycket seriös sida, och jag har hört talas om många som hittat sin partner där. Jag har inte använt den själv, men jag har däremot träffat många härliga människor på nätet, och till och med träffat en föredetta partner. Om du är en av dem som inte klarar av att vänta på att den rätte ska dyka upp, ge dig ut på nätet och leta efter någon att mysa med under en filt nu när höstmörkret kommer!


2011-09-10 @ 16:49:57 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()