Ingen fånigt fragil romans

 

 Det blev visst en dikt idag ändå. Inte alls något så märkvärdigt som det underbara jag försöker beskriva, nämligen hur jag och älskling (eller, i alla fall jag) känner för varandra, men ändå.

Älskar dig Thorbjörn!
Det vi har är

ingen fånigt

fragil romans

inget som går

att förinta

med knutna nävar

eller snubblande

misstag

och förrymda ord

 


Nej, vi har

något så mycket

bättre och större

som inte

går av för hackor

eller sanningar

vi har den största

okrossbara kärleken

i våra hjärtan


2010-06-29 @ 15:22:07 Permalink Dikter/Skrivande Kommentarer (7) Trackbacks ()Tisdagstystnad

 

 

Igår var en mysig dag, när jag väl orkat ta mig upp från min sjukbädd. Älskling och jag gick ut i solen, köpte sallad på Ragnars och satte oss i badhusparken och njöt. Vi fick sällskap av trevligt folk och hade ett par allmänt härliga timmar där ute.  Sedan begav vi oss hem och åt Ben and Jerry's, igen. Det är ju så oerhört gott!


Idag har jag åkt hem till Mattmar för att hjälpa mamma med en del grejer. Hon kommer att flytta till lägenhet i höst, och det gör så ont i mitt hjärta! Jag är glad för hennes skull, för jag vet hur mycket enklare hennes tillvaro kommer bli. Men tanken på att detta kanske är min sista sommar hemma känns så fruktansvärd. Mitt hem får ju inte bli någon annans, det funkar bara inte! Jag är född och uppväxt i huset där ute i skogen, pappa har byggt grejer, tapetserat och lagt golven, det är liksom heligt och får inte förstöras! Önskar så att jag hade råd att köpa det!


Usch. Är fortfarande skruttig och har ont i kroppen. Ska nog bege mig ut i solen igen, och försöka att ta det lite lugnt, innan jag sätter igång med att plantera blommor och städa altanen.

För övrigt så har ni säkert som jag noterat att jag inte bara varit lite trög med blogguppdateringen, utan heller inte skrivit några dikter, eller ändrat designen såsom jag utlovat. Men det blir ju som så när man är utan dator, det är helt hopplöst! Ska verkligen försöka bättra mig sen. Måste få skriva av mig, så snart det finns tid och möjlighet. Skall ju hinna med att skriva några superbra böcker också! ;)


Puss på min tuss!


2010-06-29 @ 15:10:39 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()Midsommar med mera

 

 

I onsdags åkte älskling och jag till Havsnäs, där hans mormor bor och hans mamma har "sommarstuga". Jag hade jättesvårt att andas den natten, och fick inte mycket sömn alls. På torsdagen hade jag jätteont i halsen. Älskling och jag satt då ute i solen och prismärkte lite saker som han ska sälja. Sedan började det att anlända norskar. De festade och väsnades hela natten, när vi försökte sova.

Vips så var det midsommarafton, och jag var riktigt förkyld. Vi åkte till Strömsund på traditionellt midsommarfirande, dessvärre så började det regna så fort stången restes. Väl hemma igen så lade jag mig i sängen, där jag blev kvar ganska länge. De anlände fler norskar och en hel gris grillades, dock så började den brinna då karlarna inte var så bra på att hålla koll på den, utan hellre söp.  Middag blev det först klockan 22, och då fick jag inte i mig mycket, grisen lät jag bli helt, usch och fy! Direkt efter maten stupade jag i säng. Sedan dess har jag varit mer eller mindre sängliggandes och jättedålig.

I lördags öppnade Thorbjörns mor sitt café och sin loppis, och det kom jättemycket folk. Det var trevligt, även om jag inte orkade delta särskilt mycket.

Vi hann även med att åka och leta efter björnar under vår vistelse där uppe i deras rike, fick dock inte se någon denna gång heller. Skulle gärna göra det när jag befinner mig i bilen, men aldrig om jag var ute och gick!

Blir vansinnig på denna lilla skitdator, går inte att lägga upp några bilder i stående format, och det är de som är de bästa! Ni får därför nöja er med lite halvtråkiga bilder så länge, fler kommer nog upp på facebook!

Vi är tillbaks i Östersund, men jag är fortfarande sjuk :( Nåväl, här kommer bilderna!


2010-06-28 @ 23:19:20 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()Kärlek

 

 

Ni har väl knappast missat att jag anser mig ha världens underbaraste pojkvän. Har är helt fantastisk utan att anstränga sig ett dugg, så när han gör något extra för mig (vilket sker mer ofta än jag förtjänar) så blir jag alldeles överväldigad.

Förra veckan fick jag en jättefin ros och örter av honom, också överraskade han med middag. Idag köpte han en underbar klänning åt mig. Dessutom gör han som mest fina saker när vi har som minst med pengar. Jag är verkligen bortskämd. Jag är så rädd att förlora honom, den underbare mannen som fick mig att våga tro på kärleken igen.

Älskar dig hjärtat, och det oavsett om du ger mig presenter eller ej,den största gåvan är att få vara din!


2010-06-22 @ 21:39:40 Permalink Vardag Kommentarer (7) Trackbacks ()Bilder

 

 

Här kommer lite bilder från helgens jobb på Agdas café, som utlovat.
2010-06-22 @ 00:23:49 Permalink Bilder Kommentarer (1) Trackbacks ()Agdas

 

 

Nu har jag avslutat den sista av mina tre dagar på Agdas Kafé i Mattmar. Förhoppningsvis blir det fler senare i sommar. Det har varit riktigt roligt, även om det inte har varit så jättemycket folk i helgen, då vädret varit uselt. Att jag fick jobba tillsammans med Anneli bidrog nog till att göra det roligt. Min dröm om att starta ett eget café har växt sig starkare, trots att jag även blivit mer medveten om eventuella motgångar och alla de krångliga regler som gäller. Jag älskar ju att baka och kan mycket väl tänka mig att ha fler dagar såsom dessa, om än med lite mer folk.

Ikväll bär det av in till Östersund igen är tanken, det ska bli skönt. Midsommar lär älskling och jag tillbringa uppe i Havsnäs hos hans mor. Kanske inte det allra roligaste, men alla våra kompisar tycks ha andra planer, så då får det bli så.

Ska försöka att bjuda på lite bilder från jobbet nåt framöver också, men som sagt så blir blogguppdateringen lite halvdan i sommar.

Puss på er!


2010-06-20 @ 17:13:12 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()Loppa

 

 

Idag har älskling och jag varit på loppis, och jag har suktat över alla teakmöbler. Dessvärre var de flesta antingen för stora för oss, eller skadade. Jag skulle kunna köpa hur mycket teakgrejer som helst ju! Åh, det fanns så mycket fint. Men, men. Är man pank och trångbodd så får man hålla hårt i pengarna.

Nu befinner vi oss hemma i Mattmar, där i alla fall jag skall förbli veckan ut, då jag ska jobba i helgen. Så då får ni som har vägarna förbi komma in på Agdas café! I början på nästa vecka befinner jag mig i alla fall i stan, om någon vill hitta på nåt! Skicka ett sms i så fall vettja!


Skynda att fynda, 15 % rabatt fram till den 27 juni till mina läsare hos L8 Nyberg! Använd rabattkoden SUMMER10 som skrivs in i kodrutan som finns i varukorgen.
2010-06-16 @ 20:41:11 Permalink Vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()Starchild

 

 

Som ni kanske noterat så har min blogguppdatering verkligen inte varit något att hurra över den senaste tiden, och så lär det dessvärre förbli. Älskling och jag har nu flyttat in i den lägenhet vi skall vara bosatta i under sommaren, och något bredband verkar inte ingå. Vad tusan har vi gett oss in i?

I helgen var vi i Uppsala och Stockholm. Lördagen ägnade vi åt att stå ute i ca 7 timmar, och frysa som tokar. Men det var minsann värt det, och jag längtar tillbaks. Vi var nämligen på Stadion och såg Kiss! Det var så grymt jävla bra! Ryser i hela kroppen när jag tänker på när de framförde mina favoritlåtar. Det var verkligen över förväntan! Jag förträngde att de är gamla gubbar och förälskade mig i Paul Stanley, när jag nu googlade bilder på honom och insåg hur han ser ut utan sminket så gick förälskelsen genast över.


2010-06-14 @ 23:58:17 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()Gratisbio!

 

 

Så var det dags för ännu ett reklaminlägg. Tråkigt, kan tyckas, men jag vill ju verkligen att ni ska förstå vad ni går miste om, ni som inte är medlemmar på Gratisbio. Det är inte alls svårt att få fram de 200 poäng som ger dig ett presentkort på 50 kr. Jag tillhör inte de mest aktiva medlemmarna, ändå vill jag påstå att min samlande går riktigt bra, och jag samlar nu till mitt tredje presentkort. Shoppas man dessutom mycket på nätet så är detta extra bra, då man kan få poäng om man handlar via denna sida. Man kan sedan älja mellan mnder av olika butiker att utnyttja sitt presentkort på.

Det är så enkelt! Bli medlem du med! Klickar du här så får du dessutom 75 välkomstpoäng, inte helt fel va?

Jag har även skrivit en liten dikt för att visa hur nöjd jag är med mitt medlemskap!


När man har nästan inga pengar kvar
och inte heller någon rik mor eller far
då är de bara att  göra spännande tester
istället för att gå fester
besöka hemsidor och värva vänner,
släkt, bekanta, ja alla man känner

Det är lätt att samla poäng
även när man ligger i sin säng
som medlem på Gratisbio
får man snabbt ett presentkort på femtio
bli medlem du med
och bli din egen lyckas smed!2010-06-07 @ 19:22:59 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()Home, sweet home

 

 

Så var man hemma i Jämtland igen! Flytten gick ganska bra och vi lyckades på något jäkla vis få med oss alla saker i två släp, trots att det ena var mindre än det skulle. Dessvärre så blev fler av våra underbara, älskade teakmöbler skadade, en del av skadorna kommer inte gå att reparera. Det gör mig så oerhört ledsen! Jag kommer aldrig förlåta mig själv för att jag inte kollade att de när de packade lindade in allt med filtar och dylikt, jag tog förgivet att de gjorde det, men icke. Möblerna går ju liksom inte att ersätta heller. Det gör ont!

Igår när älskling och jag var ute och joggade lite så hittade vi två sockersöta rävungar! De tycktes bo i ett uthus. Vi gav dem lite mat och så, men de var ganska skygga. Vi hittade också en liten,liten sötis som var död! Idag såg vi dem inte alls, men lämnade lite mat, så vi får gå dit och inspektera senare. Sötnosarna!

I morse blev vi jätterädda. Älskade lilla Hugo-mumsen hade fastnat med foten i gallret och hängde där, upp och ner! Lillen hade ett sår på sidan och foten verkar inte alls funka som den ska. Han var alldeles tuffsig, Lilla älsklingen! Han kan ha hängt där jättelänge, och jag är så arg på mig själv för att jag inte kollade till honom när jag var upp på toa tidigt i morse. Om han inte överlever så kommer jag aldrig förlåta mig själv för det heller! Måtte han må bra snart! <3

Jag kommer att få jobba på Agdas Café tre dagar, 18-20 juni. Det ska bli roligt, lite synd bara att det är på en helg, men det ska nog gå bra.

Nu har soljäveln gått i moln bara för att jag smörjt in mig med sololja och var beredd på att få sola. Så typiskt!


2010-06-02 @ 12:25:46 Permalink Vardag Kommentarer (1) Trackbacks ()